La carta
les nostres propostes

ELS ENTRANTS FREDS

  • Espatlla d'aglà amb coca amb tomàquet " Supl.8€"
  • Anoves de l'Escala amb coca amb tomàquet " Supl.8€"
  • Terrina de foie d'ànec amb torradetes " Supl. 6,50€"
  • Terrina de tomàquet amb ceba de Figueres i oli d'olives negres
  • Amanida de faves a la menta fresca
  • Carpaccio de vedella ecològic amb amanida d'estiu
  • Amanida de l'hort


ELS ENTRANTS CALENTS

  • Caneló de poltre
  • Pasta freca amb alfàbrega i Permesà 
  • Croquetes de rostit de vedella de la Vall
  • Coca d'escalivada, tomàquet confitat i formatge" Tou del Til·lers" gratinat
  • Calamars a la romana Supl. 7€
  • Cargols amb allioli, salsa de tomàquet i vinagreta " Supl.4"
  • Albergínies farcides i gratinades amb formatge
  • Gratinat de verdures amb formatge de cabra
  • Sopa de galets amb pilota


ELS SEGONS PLATS

  • Arròs de Pals amb cama-secs i botifarra de la Vall ( mínim 2 persones)
  • Magret d'ànec a l'agredolç Supl.5€
  • Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició Supl. 6€
  • Filet de vedella a la crema de ceps Supl. 12,50€
  • Mar i muntanya de pollastre de pagès amb llamàntol Supl. 6€
  • Galtes de porc ecològic amb reducció de vi i cremós de patates de Molló " Supl. 3,50€"
  • Caneló de cua de bou Supl. 2€
  • Tira de poltre a la brasa amb guarnició
  • Bacallà amb sanfaina
  • Calamars saltejats a la planxa Supl.5€
  • Assortit de botifarres amb mongetes
  • Cassoleta d'estofat de xai amb pilotilles

Pa, aigua i postres

PVP:18€